Informatie over bruiloft videografie - Movimento Films

Jullie bruiloft is een dag vol emotie, sfeer en details. Een bruiloft film zorgt ervoor dat je je dit altijd blijft herinneren!
Geen lange, saaie registratie, maar een weddingclip die écht jullie persoonlijke verhaal vertelt. Een trouwfilm die de sfeer van jullie dag laat zien, waardoor je de dag later weer helemaal beleeft. Je ziet de kleine details en emoties van jullie familie en vrienden, dingen die je op de dag zelf niet allemaal hebt kunnen zien.

Jullie weddingclip

Jullie ontvangen een cinematic weddingclip en eventueel een wat meer uitgebreide film. Ook zijn er verschillende opties, zoals het filmen met een drone en een same day edit film. Met de same day edit film kunnen jullie tijdens het begin van het feest al genieten van jullie trouwfilm. Een tof begin van jullie feest en ook bijzonder voor de avondgasten om een beeld te krijgen van jullie dag!

Videograaf + fotograaf

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf en videograaf voor jullie bruiloft? Vaak werk ik samen met mijn vriendin, Milou van Ham Fotografie.  Door onze goede samenwerking en onze zelfde fine art stijl vullen onze fotografie en films elkaar perfect aan. Graag stuur ik jullie de pakketten van ons samen.

Ik leg bruiloften vast door heel Nederland, België en natuurlijk ook daarbuiten! Hebben jullie een destination wedding? Ik reis graag met jullie mee.
Benieuwd naar alle opties? Een weddingfilm is er al vanaf 1250 euro. Graag stuur ik jullie meer informatie en bespreken we jullie wensen tijdens een gesprek.

 

Gepubliceerd op:

tpw